Firmy a jejich informační systémy - Krchov, Zdeněk; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2014)
Tato práce se zabývá informačními systémy, které jsou využívány v rámci firemního prostředí. V první části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se této problematiky. Dále je uvedeno a přiblíženo základní rozdělení a následuje podrobnější popsání vybraných informačních systémů. Z praktického hlediska se práce zabývá přechodem z jednoho ERP systému na jiný. Popisuje úskalí, ale i výhody tohoto procesu
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikové informační systémy; řízení vztahů se zákazníky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management information systems; customer relationship management; bachelor's theses