Flexibilní formy zaměstnávání a jejich využití v praxi - Imramovská, Blanka; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel (2014)
Anotace Tato práce pojednává o flexibilních formách zaměstnávání a jejich využití v praxi. Klade si za cíl popsat různé druhy a formy flexibilních forem zaměstnávání, jejich využívání a vývoj v České republice a jejich úpravu v legislativě. Praktická část je cílena na ženy -- popisuje jejich postavení na trhu práce a zaměřuje se na možnosti a způsoby využívání flexibilních forem zaměstnávání a jiných benefitů za účelem podpory žen na trhu práce. Důležitou součástí je i komparace využívání flexibilních forem zaměstnávání v České republice a v dalších zemích Evropské unie
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: flexibilní formy zaměstnání; rovné postavení mužů a žen; trh práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; flexible forms of employment; gender equality; labor market; bachelor's theses