Finanční analýza a finanční plán SOR Libchavy spol. s r. o. - Zachová, Hana; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu a krátkodobý finanční plán společnosti SOR Libchavy spol. s r. o., při hodnocení této společnosti jsou použity veřejně dostupné informace. SOR Libchavy spol. s r. o. se zabývá výrobou a opravou městských, meziměstských a dálkových autobusů. Bakalářská práce se skládá z 3 částí, v první části je vymezena metodika finanční analýzy, jedná se zejména o technické a metodické nástroje finanční analýzy. Druhá aplikační část je zaměřena na charakteristiku a analytické zhodnocení společnosti. Následuje strategická analýza, kde je zmíněna SWOT analýza a porovnání konkurenceschopnosti podniku. Na závěr je sestaven krátkodobý finanční plán na rok 2013.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses