Analýza ekonomického využití nádraží Choceň z hlediska dopravní obslužnosti - Žabka, Vojtěch (2014)
Tato diplomová práce se zabývá ekonomickým využitím budov nádraží, s konkrétním zaměřením na nádraží v Chocni. Ekonomické využití je posuzováno s ohledem na dopravní obslužnost. Problematiku řeší na základě získaných dat a odborných článků. Je provedena analýza využití nádraží dle metodiky členění železničních dopravních uzlů používaným dopravcem Deutsche Bahn ve Spolkové republice Německo. Na základě analýzy jsou vyvozeny výsledky pro nádraží Choceň.