Analýza ekonomického využití nádraží Choceň z hlediska dopravní obslužnosti - Žabka, Vojtěch; Pova, Patrik; Bína, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá ekonomickým využitím budov nádraží, s konkrétním zaměřením na nádraží v Chocni. Ekonomické využití je posuzováno s ohledem na dopravní obslužnost. Problematiku řeší na základě získaných dat a odborných článků. Je provedena analýza využití nádraží dle metodiky členění železničních dopravních uzlů používaným dopravcem Deutsche Bahn ve Spolkové republice Německo. Na základě analýzy jsou vyvozeny výsledky pro nádraží Choceň.
Vedoucí práce: Patrik Pova
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses