Finanční analýza Severočeské Doly, a.s. - Masis, Mykola; Štamfestová, Petra, 1984-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
V mé bakalářské práci jsem se zaměřil na problematiku finanční analýzy. Hlavním cílem je posoudit finanční situaci společnosti Severočeské Doly, a. s. a její vývoj v letech 2008 -- 2012, a to především na základě údajů obsažených ve výsledovce a rozvaze. Celá práce je členěna na dvě hlavní části. V teoretické části je zpracována literární rešerše, jenž se týká jednotlivých okruhů finanční analýzy, zejména její metodiky a finančních výkazů pro ni nutných. Praktická část bakalářské práce obsahuje představení Severočeských Dolů a provedení samotné finanční analýzy. Celá práce končí v závěru zhodnocením celkové finanční situace.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses