Poskytování finančních služeb prostřednictvím internetu - Jeřábek, Pavel (2014)
Bakalářská práce pojednává o zprostředkování finančních služeb, konkrétně hypotečních úvěrů prostřednictvím internetu. První část má deskriptivní charakter pro vymezení obsahu práce, v další částí se zabývám analýzou internetového zprostředkování finančních služeb, abych v poslední, praktické části mohl aplikovat můj návrh řešení formou nového projektu, jehož možnou účinnost se budu snažit dokázat.