Poskytování finančních služeb prostřednictvím internetu - Jeřábek, Pavel; Kubálková, Markéta, 1970-; Čech, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce pojednává o zprostředkování finančních služeb, konkrétně hypotečních úvěrů prostřednictvím internetu. První část má deskriptivní charakter pro vymezení obsahu práce, v další částí se zabývám analýzou internetového zprostředkování finančních služeb, abych v poslední, praktické části mohl aplikovat můj návrh řešení formou nového projektu, jehož možnou účinnost se budu snažit dokázat.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses