Leadership jako nástroj vnější motivace zaměstnanců v MSP - Křivánek, Petr; Barton, Monika; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem bakalářské práce je analyzovat úroveň leadershipu na úrovni managementu a jeho vliv na motivaci zaměstnanců v podniku Happy Sport. V teoretické části jsou popsány základní pojmy z oblasti leadershipu a motivace, leadership modely, styly vedení a motivační systémy. V praktické časti, jsou pomocí dotazníkového šetření, rozhovorů a pozorování porovnány představy vedoucích pracovníků a zaměstnanců o motivaci a leadershipu a jejich realizace. Výsledky šetření jsou podkladem pro vytvoření návrhů, které by měli vést ke zvýšení motivace zaměstnanců a pomoci řídícím pracovníckům, aby se stali opravdovými leadery.
Vedoucí práce: Monika Barton
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses