Finanční analýza společnosti KOOPERATIVA, výrobně obchodní družstvo Uhlířské Janovice - Šusta, Michal (2014)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza společnosti KOOPERATIVA, výrobně obchodní družstvo Uhlířské Janovice" obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny jednotlivé postupy, metody a ukazatele. Praktická část je o aplikaci těchto postupů, metod a ukazatelů. Cílem je zhodnocení finanční situace analyzovaného podniku a následné srovnání s konkurenčním podnikem v letech 2008 až 2012.