Finanční analýza společnosti KOOPERATIVA, výrobně obchodní družstvo Uhlířské Janovice - Šusta, Michal; Mikan, Pavel, 1963-; Koulová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza společnosti KOOPERATIVA, výrobně obchodní družstvo Uhlířské Janovice" obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny jednotlivé postupy, metody a ukazatele. Praktická část je o aplikaci těchto postupů, metod a ukazatelů. Cílem je zhodnocení finanční situace analyzovaného podniku a následné srovnání s konkurenčním podnikem v letech 2008 až 2012.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses