Hospodaření příspěvkových organizací v návaznosti na finanční plán města Uherský Ostroh v roce 2013 - Kašpárková, Martina (2014)
Cílem této bakalářské práce je ukázat, jak hospodařily příspěvkové organizace ve městě Uherském Ostrohu v roce 2013. Pro tuto práci jsem si vybrala dvě konkrétní příspěvkové organizace, a to dvě mateřské školy z Uherského Ostrohu. V práci se seznámíme nejprve se základními pojmy a charakteristikou příspěvkových organizací z teoretického hlediska. Budeme se zabývat zejména jejich hospodařením v návaznosti na finanční plán města Uherský Ostroh. V závěrečné části práce si provedeme srovnání vybraných příspěvkových organizací, zhodnotíme celkovou situaci z pohledu hospodaření za rok 2013.