Hospodaření příspěvkových organizací v návaznosti na finanční plán města Uherský Ostroh v roce 2013 - Kašpárková, Martina; Hálek, Miroslav; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je ukázat, jak hospodařily příspěvkové organizace ve městě Uherském Ostrohu v roce 2013. Pro tuto práci jsem si vybrala dvě konkrétní příspěvkové organizace, a to dvě mateřské školy z Uherského Ostrohu. V práci se seznámíme nejprve se základními pojmy a charakteristikou příspěvkových organizací z teoretického hlediska. Budeme se zabývat zejména jejich hospodařením v návaznosti na finanční plán města Uherský Ostroh. V závěrečné části práce si provedeme srovnání vybraných příspěvkových organizací, zhodnotíme celkovou situaci z pohledu hospodaření za rok 2013.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses