Finanční analýza společnosti PETROF, s.r.o. - Buriánková, Veronika; Špička, Jindřich, 1981-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnotit ekonomickou situaci společnosti Petrof, s. r. o. v letech 2007 - 2012 a následně identifikovat její silné a slabé stránky finančního hospodaření s ohledem na konkurenci. Teoretická část práce sestává z popisu použitých metod finanční analýzy a mezipodnikového srovnání. V praktické části jsou na konkrétní čísla aplikovány metody uvedené v teoretické části, a to včetně grafického znázornění výsledků ukazatelů a komentáře. Je kladen důraz na příčiny vývoje ukazatelů. Závěr představuje shrnutí poznatků a doporučení pro uživatele finanční analýzy včetně identifikace silných a slabých stránek podniku.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses