Zásada průkaznosti u vybraných účetních jednotek - Chaloupková, Jana; Svoboda, Michal, 1983-; Ďurianová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem bakalářské práce je vymezení zásady průkaznosti u vybraných účetních jednotek. V teoretické části se zabývá popsáním veřejného sektoru, stručně specifikuje vybrané účetní jednotky a jejich legislativní úpravu. Dále uvádí podmínky pro vedení průkazného účetnictví s důrazem na inventarizaci. Praktická část se zaměřuje na vedení účetnictví v konkrétně zvolené obci a její řešení zásady průkaznosti. Závěr praktické části stručně pojednává o elektronizaci účetnictví ve veřejné správě.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses