Logistika radioaktivního odpadu - Knapová, Jitka (2014)
Cílem diplomové práce je analýza celkové technické základny a zmapování logistických procesů, které jsou od samého počátku spojené s radioaktivním odpadem a vyhořelým jaderným palivem. Hlavní důraz je kladen zejména na vyhořelé jaderné palivo pocházející z jaderných elektráren. Současná situace v této oblasti je ilustrována na příkladech České republiky a Švédska. Komparace českého a švédského systému vede k prokázání silných a slabých stránek využívaných postupů.