Logistika radioaktivního odpadu - Knapová, Jitka; Jirsák, Petr; Jiříček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je analýza celkové technické základny a zmapování logistických procesů, které jsou od samého počátku spojené s radioaktivním odpadem a vyhořelým jaderným palivem. Hlavní důraz je kladen zejména na vyhořelé jaderné palivo pocházející z jaderných elektráren. Současná situace v této oblasti je ilustrována na příkladech České republiky a Švédska. Komparace českého a švédského systému vede k prokázání silných a slabých stránek využívaných postupů.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses