Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách obce Klenčí v časové řadě let let 2009 – 2013 - Dubová, Dagmar; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem práce je porovnat schválenou výši rozpočtu se skutečným plněním a zdůvodnit rozdíly, zhodnotit hospodaření obce a porovnat, zda městys hospodaří v souladu s platnými zákony a právními předpisy, které jsou pro něj závazné. Z práce plyne, že obec hospodaří v souladu se závaznými předpisy a zákony. Městys nedosahuje velkých rozdílů mezi schválenými a skutečnými hodnotami v rozpočtu a nemá výrazný prostor snížit náklady. Výši výnosů není schopna obec ovlivnit. Městys nemá vedlejší hospodářskou činnost.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses