Finanční analýza podniku Sécheron Tchequie, s.r.o. - Čítková, Monika; Mikan, Pavel, 1963-; Erlitz, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce na téma "Finanční analýza podniku Sécheron Tchequie, s.r.o." je zhodnotit finanční situaci podniku Sécheron Tchequie, spol. s r.o. v letech 2008-2012. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody a nástroje finanční analýzy aplikované v praktické části. Praktická část obsahuje základní údaje o podniku, horizontální a vertikální analýzu, bilanční pravidla, rozdílové ukazatele, ekonomické normály, poměrové ukazatele, pyramidové rozklady, hodnotové ukazatele, bonitní a bankrotní modely a porovnání s odvětvím. Závěr obsahuje shrnutí zjištěných výsledků a vyhodnocení finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses