Výběr pracovníků do firmy - Kykalová, Eva; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se věnuje celkovému výběrovému řízení. Hlavním cílem práce je popsat, rozebrat a zhodnotit proces získávání a výběru pracovníků do firmy. Práce je členěna do čtyř kapitol. První a druhá kapitola jsou zpracovány na základě pozorování teoretických poznatků, třetí a čtvrtá kapitola tvoří praktickou část. První kapitola se vztahuje k pojmu řízení lidských zdrojů a personální práce. Druhá kapitola se zabývá přímo náborem a výběrem pracovníků, kde se zaměřuji především na popis a specifikaci pracovního místa, kvalifikační požadavky, formulaci nabídky zaměstnání, a především metody používané pro získávání a výběr pracovníků. Ve třetí kapitole popisuji proces získávání a výběru pracovníků aplikovaný v reálné firmě. Čtvrtá kapitola zahrnuje moje zhodnocení a doporučení na základě získaných teoretických poznatků.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses