Product placement - Lísková, Gabriela (2014)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je analýza product placementu v českém filmu Revival. Dále se práce zabývá marketingovými a komerčními komunikacemi. Práce také popisuje vývoj product placementu u nás a v zahraničí a jeho legislativou.