Product placement - Lísková, Gabriela; Mikeš, Jiří, 1942-; Blažejovská, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je analýza product placementu v českém filmu Revival. Dále se práce zabývá marketingovými a komerčními komunikacemi. Práce také popisuje vývoj product placementu u nás a v zahraničí a jeho legislativou.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses