Komparace bankovních a nebankovních spotřebitelských úvěrů v ČR - Absolon, Karel; Smrčka, Luboš; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce na téma Komparace bankovních a nebankovních spotřebitelských úvěrů v ČR se zabývá komparací vybraných společností jak bankovních, tak nebankovních subjektů poskytujících spotřebitelské úvěry na území ČR. V metodologické části je nastíněna problematika tématu týkajícího se žádosti, počínaje uzavřením spotřebitelského úvěru. V praktické části se práce orientuje na srovnání spotřebitelských úvěrů, které je provedeno vzhledem k určitým požadavkům potencionálního klienta, který se aktivně zajímá o nabídky spotřebitelských úvěrů určitých společností. Důraz je kladen na výběr takového spotřebitelského úvěru, který je pro potencionálního klienta nejpřijatelnější a nejlevnější variantou. V závěru je pak nastíněno konečné srovnání vybraných a zkoumaných bankovních a nebankovních společností a jejich úvěrových produktů a doporučení případným žadatelům o spotřebitelský úvěr.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses