Faktory prosperity malého podniku - Prchal, Štěpán (2014)
Bakalářská práce se soustředí na analýzu faktorů ovlivňujících prosperitu konkrétního malého podniku. Teoretická část se zabývá popisem jednotlivých přístupů a analýz v oblasti managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů a finančního řízení. Praktická část představuje stanovené metody a postupy použité na konkrétní malý podnik, který se zabývá nákupem a prodejem rostlin na evropském trhu. Cílem bakalářské práce je analýza situace v konkrétním malém podniku a návrh opatření, jejichž zavedení by přispělo ke zvýšení jeho prosperity v krátkodobém i dlouhodobém časovém horizontu.