Faktory prosperity malého podniku - Prchal, Štěpán; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se soustředí na analýzu faktorů ovlivňujících prosperitu konkrétního malého podniku. Teoretická část se zabývá popisem jednotlivých přístupů a analýz v oblasti managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů a finančního řízení. Praktická část představuje stanovené metody a postupy použité na konkrétní malý podnik, který se zabývá nákupem a prodejem rostlin na evropském trhu. Cílem bakalářské práce je analýza situace v konkrétním malém podniku a návrh opatření, jejichž zavedení by přispělo ke zvýšení jeho prosperity v krátkodobém i dlouhodobém časovém horizontu.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses