Preference šikmosti - Kvapil, Mikuláš; Svoboda, Miroslav; Tříska, Dušan, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou chování sázejících na koňských dostizích. Cílem práce je otestovat hypotézu, že sázející preferují šikmost a jsou averzní vůči riziku. V práci je využita metoda empirického sběru dat z koňských dostihů v České republice a jejich následného testování pomocí regresního modelu. Testování prezentovaného modelu nepotvrdilo hypotézu o preferenci šikmosti v případě sázek na koňské dostihy v České republice.
Vedoucí práce: Miroslav Svoboda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomická analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses