Využití nových forem marketingové komunikace v komunikačním mixu firmy - Popelka, Ondřej; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nových forem marketingové komunikace a zkoumá možnost jejich využití při aplikaci na vybraný existující subjekt, kterým je v mém případě Golf Club Bitozeves. V teoretické části jsou představeny jednotlivé formy marketingové komunikace spolu s prostředky jejich šíření. Praktická část se zabývá aplikací těchto forem marketingové komunikace na subjekt vytvořením konkrétních modelových kampaní a jejich následovného porovnání z pohledu atributů, jakými je cena realizace kampaně, časová náročnost realizace jednotlivých kampaní či počtu potenciálních zákazníků získaných těmito metodami
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: elektronický obchod; event marketing; guerilla marketing; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic commerce; event marketing; guerilla marketing; communication in marketing; bachelor's theses