Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti XYZ - Kopecká, Adéla (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti XYZ. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část přináší základní poznatky týkající se získávání a výběru zaměstnanců. Postupně se zabývá popisem a specifikací volného pracovního místa, identifikací zdrojů, metodami získávání zaměstnanců a uveřejněním nabídky zaměstnání. Praktická část přibližuje získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti XYZ. V závěru jsou procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti XYZ zhodnoceny, porovnány s teoretickou částí a navrhnuta řešení ke zlepšení procesu získávání a výběru zaměstnanců.