Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti XYZ - Kopecká, Adéla; Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti XYZ. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část přináší základní poznatky týkající se získávání a výběru zaměstnanců. Postupně se zabývá popisem a specifikací volného pracovního místa, identifikací zdrojů, metodami získávání zaměstnanců a uveřejněním nabídky zaměstnání. Praktická část přibližuje získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti XYZ. V závěru jsou procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti XYZ zhodnoceny, porovnány s teoretickou částí a navrhnuta řešení ke zlepšení procesu získávání a výběru zaměstnanců.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses