Volně pohozený odpad v Řevnicích. Co s ním? - Hlaváček, Jan (2014)
Tato práce zkoumá problém označovaný jako littering. Analyzuje příčiny, dopady a možná řešení tohoto fenoménu. Na případu města Řevnice hledá optimální způsob řešení litteringu. Dochází k závěru, že nejvhodnější je zaměřit se pozornost na komplexní informačně-vzdělávací kampaně doplněné o optimalizaci sítě odpadkových košů.