Volně pohozený odpad v Řevnicích. Co s ním? - Hlaváček, Jan; Osersová, Marta; Louda, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Tato práce zkoumá problém označovaný jako littering. Analyzuje příčiny, dopady a možná řešení tohoto fenoménu. Na případu města Řevnice hledá optimální způsob řešení litteringu. Dochází k závěru, že nejvhodnější je zaměřit se pozornost na komplexní informačně-vzdělávací kampaně doplněné o optimalizaci sítě odpadkových košů.
Vedoucí práce: Marta Osersová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses