Finanční analýza společnosti Bohemia Sekt, s.r.o. - Hýbl, Jan; Slunčík, Peter; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Bohemia Sekt, s.r.o. v letech 2008 - 2012. Na základě této analýzy je zhodnocen vývoj finanční situace podniku v těchto letech. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická a za pomoci literatury charakterizuje metodický aparát finanční analýzy. V části druhé, praktické, jsou aplikovány veškeré popsané metody z první části na konkrétní hodnoty. Vybrané ukazatelé jsou následně porovnány s hodnotami odvětví. Závěr obsahuje shrnutí výsledků z praktické části a zhodnocení finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses