Projekt interního náboru konzultantů - Špryslová, Veronika; Fiala, Petr, 1949-; Sopko, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá projektem, který pomůže personální agentuře pozvednout kvalitu poskytovaných služeb. Zaměřuji se na analýzu náboru a školícího programu nových zaměstnanců, k čemuž využívám technik řízení projektů a aplikace MS Project. Dále řeším vícekriteriální ohodnocení uchazečů za účelem efektivního průběhu interního náboru. Data zpracovávám metodou kvantitativního párového srovnání kritérií (Saatyho matice) a metody TOPSIS. K výpočtu používám aplikaci MS Excel a doplněk SANNA. Sestrojený plán projektu je zaměřen na řízení kvality a na respektování kapacity lidských zdrojů, a obsahuje všechny návrhy na řešení daného problému. Dalším přínosem této práce je nastínění modelu vícekriteriálního hodnocení uchazečů, jehož zavedení je taktéž součástí projektového plánu.
Vedoucí práce: Petr Fiala
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses