Rozbor účetní závěrky a aplikace na vybraný podnik - Heczková, Dorota (2014)
Cílem diplomové práce je provést analýzu účetní závěrky u vybraného podniku. Teoretická část práce se zabývá problematikou sestavování účetní závěrky dle platné české legislativy. Praktická část detailně rozebírá jednotlivé účetní výkazy konkrétní společnosti podle skutečných dat.