Rozbor účetní závěrky a aplikace na vybraný podnik - Heczková, Dorota; Ištvánfyová, Jana, 1952-; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem diplomové práce je provést analýzu účetní závěrky u vybraného podniku. Teoretická část práce se zabývá problematikou sestavování účetní závěrky dle platné české legislativy. Praktická část detailně rozebírá jednotlivé účetní výkazy konkrétní společnosti podle skutečných dat.
Vedoucí práce: Jana Ištvánfyová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses