Psychologie práce vedoucích na dětském táboře a jejich motivace k práci - Dudová, Jitka; Kašparová, Eva, 1958-; Fischerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této práce bude analýza pracovní náplně vedoucích a instruktorů na dětských táborech a sledování jejich motivace. Práce bude rozdělena na teoretickou část, ve které popíšu náplň práce vedoucích na dětském táboře a jaká je jejich možná motivace k lepšímu výkonu práce. Druhá část bude empirická, v té bude proveden kvantitativní výzkum formou dotazníkového šetření. Cílem tohoto šetření bude zjistit, zda jsou pracovníci na dětských táborech dostatečně motivováni a zda je způsob vedení na jejich táboře uspokojivý. Popřípadě budou navrhnuta možná inovativní opatření, která by mohla zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses