Analýza realizačního procesu ve výrobním podniku - Semrád, Michael (2014)
Předmětem práce je analýza realizačního procesu v podniku Skanska a.s., konkrétně výrobního závodu lehkých obvodových plášťů v divizi pozemního stavitelství. Cílem práce je detailní popis a analýza podnikových procesů a následné nalezení slabých míst vybraných procesů realizace zakázky. Dalším cílem je navržení možných zlepšení pro napřímení procesů. V první části jsou uvedena teoretická východiska a dále rozebrány pojmy procesní management a procesní analýza. Druhá, aplikační část je věnována představení podniku Skanska a.s., její historii, organizační struktuře a analýze procesů. V aplikační části je provedena analýza realizačního procesu pro nalezení slabých míst.