Analýza realizačního procesu ve výrobním podniku - Semrád, Michael; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem práce je analýza realizačního procesu v podniku Skanska a.s., konkrétně výrobního závodu lehkých obvodových plášťů v divizi pozemního stavitelství. Cílem práce je detailní popis a analýza podnikových procesů a následné nalezení slabých míst vybraných procesů realizace zakázky. Dalším cílem je navržení možných zlepšení pro napřímení procesů. V první části jsou uvedena teoretická východiska a dále rozebrány pojmy procesní management a procesní analýza. Druhá, aplikační část je věnována představení podniku Skanska a.s., její historii, organizační struktuře a analýze procesů. V aplikační části je provedena analýza realizačního procesu pro nalezení slabých míst.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses