Dopad nového občanského zákoníku na účetnictví a daně od 1.1.2014 - Conevová, Ema; Jurka, Robert; Steimarová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je poukázat vliv nového občanského zákoníku do oblasti účetnictví a daní od 1. ledna 2014. Práce je rozdělena do 4 částí, z nichž první dvě jsou věnovány legislativní úpravě účetnictví a daní v České republice a novému občanskému zákoníku obecně. Stěžejní části této práce jsou kapitoly věnovány konkrétním dopadům nového občanského zákoníku do účetnictví a do daní, kde budou vysvětleny nejpodstatnější změny, které s sebou rekodifikace soukromého práva přináší.
Vedoucí práce: Robert Jurka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses