Hypoteční úvěrování - Král, Šimon; Vacek, Vladislav; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem této bakalářské práce je hypoteční úvěrování v České republice. V práci je nejprve charakterizován hypoteční úvěr spolu s vysvětlením dalších důležitých pojmů s ním souvisejících. Další část se zabývá jednotlivými typy hypotečních úvěrů, které je možno si v našich podmínkách sjednat. V následující kapitole jsou popsány změny, které u hypotečního úvěrování nastaly v rámci zavedení nového občanského zákoníku. V analytické části jsou porovnány a následně zhodnoceny hypoteční úvěry poskytované vybranými bankovními institucemi v České republice.
Vedoucí práce: Vladislav Vacek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses