Analýza pracovnej spokojnosti - Bieliková, Liliana; Lorencová, Hana; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cieľom tejto práce je získať obraz o stave pracovnej spokojnosti v spoločnosti XY, a. s. a tiež prehľad o faktoroch, s ktorými sú pracovníci spokojní, a ktoré faktory ich nútia cítiť sa nekomfortne a nespokojne. Na základe zistených skutočností z prevedenej analýzy a získaných teoretických znalostí, budú zostavené odporúčania, ktoré by mohli viesť k zlepšeniu stavu spokojnosti. Práca pozostáva z teoretickej, metodickej a praktickej časti. Teoretická časť je sústredená na objasnenie definície pracovnej spokojnosti a konkretizovanie faktorov, ktoré ju ovplyvňujú. V metodickej časti sú popísané spôsoby zberu dát a metódy vyhodnotenia údajov. Praktická časť je zameraná na aplikáciu nadobudnutých poznatkov pri vlastnej analýze údajov zozbieraných od respondentov spoločnosti XY, a. s. pomocou dotazníkového šetrenia.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses