Návrat zaměstnanců po MD a RD v ČR - Adolfová, Martina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na návrat zaměstnanců na trh práce po skončení mateřské a rodičovské dovolené v rámci České republiky. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou definovány pojmy mateřská a rodičovská dovolená, peněžité dávky v období mateřské a rodičovské dovolené, flexibilní pracovní režimy a podmínky návratu zaměstnanců do práce po ukončení mateřské a rodičovské dovolené. Praktická část bakalářské práce vychází z výzkumu provedeného na základě dotazníkového šetření. V praktické části jsou nejprve formulovány výzkumné otázky a hypotézy. V práci je dále popsána metodika výzkumu a výsledky výzkumu vyhodnocené na základě odpovědí respondentů. Cílem výzkumu je potvrzení nebo vyvrácení stanovených hypotéz. V závěru práce jsou shrnuty výsledky provedeného výzkumu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses