Finanční analýza podniku ŽĎAS, a.s. - Fišar, Dalimil; Mikan, Pavel, 1963-; Přeučil, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce na téma "Finanční analýza podniku ŽĎAS, a.s." je pomocí vhodných metod a ukazatelů zhodnotit finanční situaci podniku mezi lety 2008 až 2012. Z těchto dat posléze ve srovnání s konkurenčními podniky v odvětví vyvodit závěry o hospodaření podniku a jeho finančním zdraví. V teoretické části bude popsán postup výpočtu jednotlivých ukazatelů a modelů, které budou následně v praktické části použity k samotné finanční analýze podniku. Konkrétně bude využito vertikální a horizontální analýzy, rozdílových ukazatelů, poměrových ukazatelů, hodnotových ukazatelů a bankrotních a bonitních modelů.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses