Finanční analýza obchodních řetězců Lidl ČR, v.o.s. a Kaufland ČR, v.o.s. - Zvoníčková, Kristýna; Holečková, Jaroslava; Dvořáková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce na téma "Finanční analýza obchodních řetězců Kaufland Česká republika v.o.s. a Lidl Česká republika v.o.s." si klade za cíl zhodnotit finanční a majetkovou situaci obou společností za období 1. 3. 2008 -- 28. 2. 2013. Práce je rozdělena na dvě části. První část se věnuje metodickému výkladu finanční analýzy, druhá část je poté zaměřena na aplikaci teoretických poznatků na vybrané společnosti. V závěru této práce jsou shrnuty výsledky provedené finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses