Analýza pracovní spokojenosti učitelů na základních školách - Žežulka, Jiří; Procházka, Pavel; Vašenda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá pracovní spokojeností učitelů základních škol. Toto téma je problémem, který bylo v posledních letech velmi často diskutován a dle mého názoru stále není optimálně dořešeno. Teoretická část práce je souhrnem informací o motivaci, pracovní spokojenosti a faktorech, které tyto oblasti determinují. Praktická část se zabývá spokojeností učitelů v oblasti pracovního prostředí, spolupráce s rodiči a dětmi, vztahy s kolegy a vedením školy, finančním odměňováním, benefity a celkovou spokojeností učitelů. Spokojenost učitelů je zkoumána dotazníkovým šetřením. V závěru této práce jsou předneseny návrhy, které by mohly zlepšit problémové oblasti ve školství.
Vedoucí práce: Pavel Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses