Elektronická komunikace prostřednictvím účetního programu - Sehorsová, Kristýna (2014)
Diplomová práce se zabývá elektronickou komunikací a způsoby jejího využití v účetnictví. V teoretické části je charakterizována elektronická komunikace a formáty, na kterých je založena. Dále jsou zde popsány datové schránky, elektronický podpis a elektronická komunikace v účetnictví. V poslední kapitole se práce zabývá praktickými poznatky, které se běžně využívají v praxi. Je zde popsáno elektronické podání prostřednictvím účetního programu a daňového portálu. Součást praktické části jsou i statistické údaje.