Elektronická komunikace prostřednictvím účetního programu - Sehorsová, Kristýna; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá elektronickou komunikací a způsoby jejího využití v účetnictví. V teoretické části je charakterizována elektronická komunikace a formáty, na kterých je založena. Dále jsou zde popsány datové schránky, elektronický podpis a elektronická komunikace v účetnictví. V poslední kapitole se práce zabývá praktickými poznatky, které se běžně využívají v praxi. Je zde popsáno elektronické podání prostřednictvím účetního programu a daňového portálu. Součást praktické části jsou i statistické údaje.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses