Mezinárodní tým v praxi. Přednosti a nedostatky. - Pak, Alena (2014)
V práci je provedena komplexní analýza hlavních předností a nedostatků fungování mezinárodního pracovního týmu (česko-ruského) při spolupráci se zahraničními (rusky mluvícími) partnery a klienty. Objektem výzkumu jsou partnery a klienty dvou rusko-českých týmů působících na území ČR. Předmětem výzkumu je zkoumání efektivity fungování multikulturního týmu. Práce se skládá ze teoretické-metodologické a praktické částí.