Mezinárodní tým v praxi. Přednosti a nedostatky. - Pak, Alena; Nový, Ivan, 1956-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
V práci je provedena komplexní analýza hlavních předností a nedostatků fungování mezinárodního pracovního týmu (česko-ruského) při spolupráci se zahraničními (rusky mluvícími) partnery a klienty. Objektem výzkumu jsou partnery a klienty dvou rusko-českých týmů působících na území ČR. Předmětem výzkumu je zkoumání efektivity fungování multikulturního týmu. Práce se skládá ze teoretické-metodologické a praktické částí.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses