Změny v nástrojích měnové politiky ECB v souvislosti s dluhovou krizí v eurozóně - Mádle, Miroslav; Koderová, Jitka; Kaimova, Nadira; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem této práce je identifikace a zhodnocení účinnosti změny nástrojů měnové politiky Evropské centrální banky v reakci na dluhovou krizi eurozóny. Práce představuje ECB, její hlavní úkoly a cíle. Hlavní důraz je kladen její měnově-politické nástroje jak v předkrizovém období, tak především v době dluhové krize. Práce se zároveň snaží zjistit účinnost nestandartní politiky ECB během dluhové krize a zároveň odhalit skryté nástrahy, které tato politika pro eurozónu přináší.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses